BS OCHTEND IN DRIE BEDRIJVEN

Puber 1 is als eerste beneden, eet in stilte, maakt z’n lunch klaar en zit vervolgens met zijn jas aan een half uur met zijn neus in z’n mobiel op de bank, tot hij weg moet. ‘Voor het geval er iets misgaat, dan heb ik nog tijd.’

Ondertussen gaat de deur en meteen ook de mond open van puber 2. Hij vertelt zijn dromen van die nacht, draait pizza’s met handdoek, vertelt zijn hele weekprogramma, neuriet, maakt geluiden, vertelt mopjes en meer. Ondertussen spoor ik zijn handen aan net zo druk te zijn als zijn mond. Vanaf de bank mompelt nr 1: ‘Waarom maakt hij zóveel geluid.’

Vlak voordat nr 1 en 2 weg moeten schuift nr 3 nog half slapend de keuken binnen, slaat een glas drinken achterover, doet z’n jas aan en gaat meteen het deur uit. Ook goedemorgen en tot vanmiddag.

3 SimonenLindamixjes

3 totaal verschillende resultaten

Ik oordeel niet, ik verwonder mij slechts 🤣🥰

PS de pubernummers zijn gefingeerd😆

Permanent link to this article: https://www.leeslinda.nl/?p=1792

Leave a Reply

Your email address will not be published.