Veiling voor Libanon

De laatste loodjes

Over 4 weken ben ik al in Libanon; zie ik wat ik wilde zien, voel ik van alles waar ik nu nog amper een voorstelling van kan maken.

Ongelooflijk dat het echt gaat gebeuren! Ik heb er mega veel zin in, wil morgen wel vertrekken, maar tegelijk moet er nog wel wat gebeuren. Zo moet er nog zedige, doch zeer luchtige kleding aangeschaft worden. Ik wil nog verhalen horen van mensen uit Syrië die hier al langer wonen, en ik wil bedenken wat ik nog voor de vluchtelingen daar kan meenemen.

En natuurlijk wil ik dolgraag die €10.000 binnenhalen, en meer! Dit laatste gaan we een extra boost geven door een veiling te organiseren op 6 mei. Bied zoveel je wilt, de opbrengst is voor Libanon.  Dus een gezellige avond met (Syrische) hapjes en een drankje, wellicht een leuke activiteit winnen en ook nog bijdragen aan een geweldig doel. Wat wil je nog meer!

Lees en bekijk hier meer over de veiling. En kijk ook op Muskathon Linda Bruins Slot voor mijn ervaringen en de manier waarop je kunt doneren.

 

Permanent link to this article: https://www.leeslinda.nl/?p=1285

Leave a Reply

Your email address will not be published.