Bestellen

Ik kan niet beloven dat het boek de volgende dag al op de mat ligt, maar wel dat ik er een persoonlijke krabbel in schrijf. Als u dat wilt tenminste. 😉

Beneden de € 20,- is er bijdrage van € 1,- in de portokosten. Daarboven is het bezorgen geheel voor mijn rekening.

De bestelling wordt doorgevoerd zodra uw betaling bij ons binnen is. De betaalgegevens ontvangt u per e-mail.

  Bestelformulier

  Aantal:

  Queen P

  Biografie - Queen P! Een bewogen leven is de biografie van rapper Petra Pelties. Haar leven was heftig, vol geweld en foute mannen. Tot God haar letterlijk van de dood redde en alles anders werd. Queen P! is de hiphopbelofte van Nederland en haar muziek werd opgepikt door raplegende Kurtis Blow. Ze zat aan tafel bij Pauw & Witteman waar ze haar song God maakt vrij rapte. Recent maakte ze het nummer ‘Daan’, over de vermoorde Enschedeër Daan Mellée. In haar boek vertelt Queen P eerlijk en openhartig over haar verleden, haar geloof en haar muziek. Een waargebeurd verhaal in de stijl van 'Knock out', het boek van Joop Gottmers en Henk Stoorvogel.

  € 14,99

  Aantal:

  De Dochter

  Thriller - Een heftig telefoontje zet Sofies leven op de kop: haar vader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij is aangevallen door een onbekende man en van zijn nieuwe vrouw ontbreekt elk spoor. In de dagen die volgen doet Sofie een aantal schokkende ontdekkingen over haar familie, terwijl haar vader weigert te praten. Een rots in de branding is Ramon, tegen wie ze letterlijk is aangelopen in het ziekenhuis. Hij laat zich niet afwimpelen en eigenlijk wil Sofie niets liever dan zich helemaal aan hem overgeven. Onwetend van de prijs die ze daarvoor zal moeten betalen.

  € 19,99

  Aantal:

  Oog in oog

  Thriller - De moord op hun zoontje heeft diepe sporen achtergelaten in het gezin van Ruben en Maria. Los van elkaar hebben zij hun eigen manier gevonden om ermee te leven. Maar zowel vergeving als wrok hebben hen belet opnieuw het geluk te vinden en door te geven aan hun dochter Celeste. Na twintig jaar wordt de ogenschijnlijke stabiliteit doorbroken door wraak en afwijzing. Opgesloten in een huis, staan ze alle drie oog in oog met de moordenaar.

  2e druk

  € 18,99

  Aantal:

  Tussen pumps en pampers

  Columns - Voor alle moeders die hun tijd moeten verdelen tussen hun kinderen, hun werk en alle andere activiteiten: plof na afloop van wéér zo n dag lekker op de bank, met de voetjes op tafel, en lach en lees lekker weg. Linda Bruins Slot weet telkens de verdieping aan te brengen. Zo plaatst ze alles in een breder perspectief.

  van € 13,95

  voor €7,95

  Naam:

  E-mail:

  Straat + huisnr:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Tel.nr:

  Boek(en) is/zijn voor:

  Opmerkingen:

  Permanent link to this article: http://www.leeslinda.nl/?page_id=716