Print this Page

Veiling voor Libanon

Op 6 mei organiseren we vanaf ong 20:45u in de Heidestraat een grote veilingactie met tal van leuke dingen waar je op kunt bieden, zoals een rapworkshop van Queen P! of een nachtje in B&B De Koepel. En nog veel meer! Hiermee hopen we nog meer geld op te halen voor de vluchtelingen in Libanon, zodat we het streefbedrag van €10.000 (nu al binnen!) ruim zullen overschrijden.

Voor alle duidelijkheid: Linda betaalt de reis (en het verblijf) naar Libanon helemaal zelf. Alle opbrengsten van de sponsoractie en deze veiling gaan volledig naar de vluchtelingen in Libanon.

Check deze pagina regelmatig om de groeiende kavellijst met items te bekijken. En kom gezellig langs, het wordt een leuke avond. Tot zaterdag!

Talitha, Joella en Linda

AKA De Libanonbende

 

 


Kavellijst

 1. Cursus Photoshoppen – Simon brengt je in 2 avonden de basisbeginselen van Photoshop bij. Na afloop van deze minicursus ben je in staat je foto’s te verfraaien, te werken met layers, teksten te bewerken, en nog veel meer.
  [meerdere deelnemers]
 2. Workshop bonbons maken – Samen met Joella ga je zelf de heerlijkste bonbons maken, geheel naar je eigen smaak en ontwerp.
  [meerdere deelnemers]
 3. Proefles paardrijden – dit is je kans om te ontdekken waarom Simon paardrijden zo vreselijk gaaf vindt! [1x]
 4. Schoonmaker voor een halve dag – Linda komt een halve dag bij jou thuis poetsen. Dus laat die wc maar verslonzen, en laat het doucheputje maar lekker vies. Na afloop is jouw huis weer spik-en-span.
  [1x beschikbaar]
 5. Schilderijen van Henriet Gosseling – kleurig, vrolijk en mooi: een mooie versiering voor je woonkamer
 6. Huiskamerconcert Rutger & Athalja Barneveld – geniet van hun prachtige aanbiddingsmuziek in je eigen huiskamer
 7. Handletteren met Hanna en Talitha – mooie teksten nog mooier maken, helemaal hip en toch je eigen stijl, en in elk geval heerlijk creatief.
 8. Een rapworkshop van Queen P! – dat doe je toch ook niet dagelijks, en het is zo leuk. Van de beste rapper van Twente, wat een super kans! [Max 4 personen]
 9. Een ontspanningsmassage door fysiotherapeut / manueel therapeut David. Na een half uur voel je je praktisch als herboren.
 10. Het boek Simply single van Anja de Jong. ‘Niet zielig, maar soms wel pijnlijk’.
 11. Tussen pumps en pampers, Linda’s eigen opvoedboek dat je natuurlijk altijd al wilde hebben.
 12. Eerlijk brood bakken – Irma Kamphuis heeft het van Teunie geleerd en geeft haar kennis graag door. In Rijssen of bij je thuis, alles kan! [2x groepje van 4]
 13. Grote mensen step – omdat je soms graag kind wilt zijn én omdat het ook gewoon super stoer is
 14. Syrische maaltijd – dat eet je niet elke dag, recepten uit het Midden Oosten. Durf je het aan? [max 6 personen]
 15. Een overheerlijk slagroomtaart – met veel passie en liefde gemaakt door Maureen Eissing.Smullen maar!
 16. Een nachtje in B&B De Koepel – dat wordt genieten van een leuk plekje en lekker ontbijt. 2-4 personen
 17. Workshop Spray painting – Volgens LTh kan iedereen het. Proberen maar, bieden maar! Leuk voor een groep van max 10 personen.

 


Permanent link to this article: http://www.leeslinda.nl/?page_id=1269