‘Kind der wrake’ half oktober in de winkel!

Wat spannend!

Niet alleen het genre van de verhalenbundel Kind der wrake, maar ook dat er twee verhalen van mij in de bundel zijn opgenomen!

Samen met zes collega-schrijfsters, ook wel crime chicks genoemd, mocht ik meewerken aan deze bundel, nieuw in de serie spannende verhalen voor (christelijke) vrouwen (en mannen, als ze durven). Wat een leuke uitdaging! Met dank aan Sandra van Tongeren en uitgeverij Kok!

De verhalen Kind der wrake en Waanzin komen uit mijn brein. Ik heb mee mogen leven met Maria en met Katja, en met hen heb ik doodsangsten uitgestaan. Zomaar ontstonden twee drama´s, en het was voor mij net zo spannend hoe het af zou lopen als voor hen. Aan makkelijke wendingen werd niet gedaan…

Nu zijn het niet alleen meer mijn eigen verhalen, maar gaan ze een eigen leven leiden. Allerlei ogen gaan het lezen. Verschillende lezers gaan een band aan met de vrouwen, voelen mee met …

Ben je nieuwsgierig geworden? Houd je van spanning, en ga je moeilijke dingen niet uit de weg?

Dan daag ik je uit!

Verkrijgbaar vanaf 2 oktober 2012

Permanent link to this article: http://www.leeslinda.nl/?p=294

1 comment

  1. Zo. Gereserveerd bij de Fakkel in Hoogeveen 🙂 (ze hadden ‘m nog niet maar morgen komt er een heule stapel nieuw spul binnen). “€ 12,50 hè? Staat op internet”. “Als’t op internet staat dan zal het wel zo wezen hè?” 😉

    #benieuwd

Leave a Reply

Your email address will not be published.